MENIU

Mihaela Rădulescu renunţă la viaţa din România şi la cariera în televiziune

Foto: divaonline.ro

Duminică, Mihaela Rădulescu a anunţat în direct că a pus punct carierei sale în televiziune, însă, fără să explice motivele care au determinat-o să ia aceasta decizie.

Se pare că diva este hotărâtă să renunţe la tot şi să o ia de la capăt alături de fiul ei, Ayan. Aşa cum era de aşteptat, dat fiind că în acest plan este implicat şi copilul lor, Mihaela a "negociat" plecarea cu Elan Schwartzenberg, fostul ei soţ.

"Mihaela se retrage în Principatul Monaco. Ea va întrerupe orice activitate în mass-media şi se va dedica creşterii copilului. Mihaela a facut mulţi paşi importanţi în această perioadă: şi-a cerut scuze fostului soţ, pentru comportamentul indecent pe care l-a avut în ultimele opt luni şi recunoaşte că îi pare rău că familia şi căsnicia s-au distrus. De altfel, Mihaela se gândeşte serios la posibilitatea de a-şi reface viaţa, chiar cu Elan, desigur dacă acesta va accepta să se împace cu ea într-o bună zi. Deocamdată, pentru liniştea copilului, vedeta TV i-a cerut lui Elan să o sprijine să se mute definitiv la Monaco, unde va pleca în următoarea săptămână.", a anunţat o sursă apropiată a vedetei TV.

Citeşte mai mult în CANCAN.