MENIU

Michael Jackson ţinea în braţe o păpuşă când a murit

Foto: wordpress.com

O sursă din LAPD susţine că înainte de a muri, regele muzicii pop strângea în braţe o păpuşă din porţelan de dimensiunea unui copil.

Detectivii au declarat că au găsit "o jucărie ciudată", pe patul lui Michael Jackson. Se pare că regele muzicii pop trăia în mizerie în ultimele luni de viaţă, interzicând angajaţiilor lui să intre în cameră. De asemenea, aceleaşi surse au povestit că pe pereţii dormitorului Jackson scrisese "copiii sunt drăguţi", "copiii sunt inocenţi".

"Dormitorul cântăreţului era dezordonat, iar pe pereţi am găsit peste 20 de mesaje scrise de artist. De asemenea, pe patul lui Jackson a fost găsită o păpuşă îmbrăcată cu o rochie", au anunţat autorităţile.

Un poliţist a spus că la etajul vilei era foarte cald, sistemul de încălzire fiind pornit mai tot timpul. Se pare că Michael Jackson se plângea în permanenţă de faptul că îi era frig. 

Vedeta muzicii pop Michael Jackson a murit pe 25 iunie, la vârsta de 50 de ani, după ce a suferit un stop cardiac. Moartea s-a produs în perioada în care se pregătea pentru seria de concerte pe care urma să le susţină la Londra, începând cu 13 iulie.

Mai multe articole despre:
Michael Jackson bilet Papuşă