MENIU

Michael Jackson lua medicamente ca să fie în formă pentru concertele de la Londra

Foto: http://cm1.theinsider.com/media/0/93/83/michael_jackson.0.0.0x0.400x317.jpeg

Michael Jackson lua medicamente pentru a fi în formă în vederea susţinerii celor 50 de concerte prevăzute pentru această vară la Londra, a declarat joi un avocat al familiei sale, la câteva ore după decesul brusc al regelui muzicii pop, care a încetat din viaţă la 50 de ani.

Brian Oxman, avocat al familiei Jackson, a declarat la CNN, referindu-se la decesul cântăreţului, că "nu a fost ceva neaşteptat (...), din cauza medicamentelor pe care le lua".

"Oamenii din anturajul lui i-au permis să aibă acces la medicamente. Dacă vă gândiţi că a fost vorba despre un abuz de medicamente în cazul Anna Nicole Smith, nu e departe de ceea ce am asistat şi în viaţa lui Michael Jackson", a adăugat el.

"Nu ştiu câte medicamente lua, dar am auzit din familie că era o cantitate foarte mare", a spus Oxman referindu-se la Jackson.

La rândul său, un fost purtător de cuvânt al lui Jackson, Michael Levine, a declarat pentru AFP că nu este surprins de moartea fostului său client. "Trebuie să mărturisesc că nu am fost surprins de vestea tragică de azi", declară el într-un e-mail. "Michael a urmat un drum incredibil de dificil şi adesea autodistructiv, de ani de zile. Talentul său era indiscutabil, dar la fel şi disconfortul faţă de regulile acestei lumi. O fiinţă umană nu poate suporta un asemenea nivel de stres", a adăugat el.

Medicii au încercat timp de peste o oră să-l reanimeze pe Michael Jackson după ce acesta s-a prăbuşit la domiciliul său ca urmare a unei aparente crize cardiace, a declarat joi Jermaine Jackson, fratele starului şi purtătorul de cuvânt oficial al familiei.

Regele muzicii pop ar fi suferit un stop cardiac, dar cauza oficială a decesului nu va fi cunoscută decât după autopsie, a precizat Jermaine Jackson într-o conferinţă de presă foarte emoţională, susţinută la câteva ore după decesul brusc al lui Michael Jackson, la Los Angeles.

Michael Jackson anunţase în urmă cu câteva luni, după o absenţă publică de câţiva ani, că va reveni pe scenă cu o serie de nu mai puţin de 50 de concerte, pe care urma să le susţină la Londra, începând din iulie şi până în martie anul viitor.