MENIU

Michael Jackson era steril

Foto: tmz.com

Regele muzicii pop era steril din cauza loviturilor care i-au fost aplicate de tatăl său în timpul copilăriei, la testicule, susţine fostul iubit al dermatologului lui Michael Jackson.

Chiar dacă era tatăl a trei copii, Prince Michael I, Paris şi Prince Michael II,  megastarului îi era imposibil să aibă urmaşi. Se pare că în copilărie, Joe Jackson obişnuia să-l lovească fără milă pe artist, în testicule, lucru care i-a provocat sterilitatea. Paul Gohranson, fostul iubit al specialistului în dermatologie Arnold Klein, a informat că medicul a acceptat să doneze spermă pentru ca artistul să devină tată.

Potrivit lui Klein, regele muzicii pop şi-a dorit întotdeauna o familie, însă traumele erau atât de serioase, încât nu mai era capabil să producă spermă. "Arnold Klein este tatăl biologic al lui Prince Michael I şi al lui Paris", a povestit Paul Gohranson. Cu toate acestea, săptămâna trecută, Klein a negat cu jumătate de gură aceste zvonuri, lucru care a alimentat şi mai mult suspiciunile.

Se pare că fosta soţie a lui Michael Jackson, Debbie, nu a bănuit că angajatul artistului este tatăl copiilor, însă a descoperit acest lucru în timpul mariajului. "La acea vreme, Arnold, Michael şi Debbie au ajuns la o înţelegere: s-au folosit de căsătorie pentru ca megastarul să devină părinte. Iniţial, Debbie nu trebuia să ştie a cui este sperma, deoarece Michael nu îi vorbise despre problema lui de sănătate", a completat Gohranson. 

Vedeta muzicii pop Michael Jackson a murit pe 25 iunie, la vârsta de 50 de ani, după ce a suferit un stop cardiac. Moartea s-a produs în perioada în care se pregătea pentru seria de concerte pe care urma să le susţină la Londra, începând cu 13 iulie.

Mai multe articole despre:
Michael Jackson steril testicule Arnold Klein