MENIU

Michael Jackson despre el însuşi - VEZI VIDEO

Foto: starpulse.com
Michael Jackson: Menirea mea, prin cântec, prin dans şi prin muzică, eu sunt dedicat artei

A cucerit o lume întreagă de când era doar un copil. Apoi a devenit un adevărat fenomen. N-a fost scutit de scandaluri, de procese şi nici de faliment, dar cu siguranţă numele de Michael Jackson va avea aceeaşi rezonanţă şi după moartea starului. Câteva declaraţii memorabile marca Michael Jackson.

''Încă nu m-am hotărât (ce o sa fac când o să fiu mare). Aş putea fi un pilot de supersonic, un astronaut sau guvernatorul statului Georgia'', spunea Michael când avea doar 14 ani.

''Menirea mea?! Oh, Doamne! A da, prin cântec, prin dans şi prin muzică. Eu sunt dedicat artei mele. Cred că am fost ales ca instrument pentru a da muzică, dragoste şi armonie întregii lumi'', i se confesa Michael celebrei vedete de televiziune Oprah Winfrey. 

De-a lungul vieţii sale, regele muzicii pop a încercat să facă faţă şi părţilor negative ale statutului său de vedetă: apariţiile în tabloide şi denumirile ce i-au fost atribuite.

''Jack-Dementul? De unde a mai apărut şi asta?! Probabil vreun tabloid britanic. Am o inimă şi am sentimente şi simt când îmi faceţi asta. Nu e politicos, încetaţi! Nu sunt un dement, sunt Jackson'', replica Michael presei de scandal.