MENIU

Messi: "Juninho este numărul unu în privinţa loviturilor libere" - VIDEO

Foto: http://s.bebo.com/

Atacantul argentinian al formației FC Barcelona, Lionel Messi, a afirmat că brazilianul Juninho, de la Olympique Lyon, este cel mai bun executant de lovituri libere din lume, şi de aceea formaţia catalană nu trebuie să facă prea multe faulturi în preajma careului în meciul direct din Liga Campionilor.

"Pe Benzema îl consider un fotbalist foarte valoros, este foarte important pentru Lyon şi în orice moment poate să facă diferenţa. Juninho este numărul unu în privinţa loviturilor libere. Trebuie să fim foarte atenţi să nu comitem faulturi în apropierea careului", a afirmat Lionel Messi.

Vezi aici o compilaţie cu câteva execuţii ale lui Juninho din lovituri libere

Altfel, jucătorul Barcelonei a adăugat că echipa pregătită de Guardiola a trecut peste înfrângerea din Primera Division, cu Espanyol, scor 1-2. "Meciul cu Lyon este foarte important pentru noi şi trebuie să jucăm cât de bine putem. Eu ştiu că ambele echipe au aceleaşi şanse la calificare, toate meciurile sunt dificile în Liga Campionilor", a mai spus jucătorul Barcelonei.

Antrenorul grupării FC Barcelona, Josep Guardiola, a afirmat că echipa sa va ataca, deoarece vrea să demonstreze că rămâne una dintre cele mai bune echipe europene. "Îmi place atunci când echipa reacţioneză în urma unor rezultate. Toţi erau supăraţi după înfrângere şi sigur vor avea un joc bun. Vom ataca, ataca şi iar ataca, suntem pregătiţi de un rezultat bun", a afirmat tehnicianul.

Meciul Olympique Lyon-FC Barcelona a avut loc marţi, în prima manşă a optimilor de finală din Liga Campionilor.