MENIU

Mesajul suporterilor echipei FC Argeş: "Am scăpat parţial de Penescu"

Foto: www.violafans.net

Suporterii echipei FC Argeş au reacţionat după aflarea deciziei de miercuri seara a Comisiei de Disciplină din cadrul LPF de retrogradare a formaţiei şi au postat pe internet mesaje acuzatoare la adresa patronului, Cornel Penescu.

Pe situl www.violafans.net, suporterii alb-violeţi şi-au exprimat şi bucuria faţă de declararea lui Cornel Penenscu persona non grata în fotbal, într-un material cu titlul «Am scăpat parţial de Penescu».

"Penescu a fost declarat astăzi (miercuri seara, n.r.) persona non grata în fotbal, acest lucru însemnând că nu va mai avea dreptul să facă parte din nicio conducere a unui club. De asemenea, Cristian Mincă şi Gheorghiţă Pieca au primit aceleaşi “onoruri”. Mai avem un pas de făcut: să scăpăm definitiv de Peneşti, să vândă echipa altcuiva, să scăpăm şi de conducători aduşi de pe stradă, cum mai sunt Cătălin Barbu, Severius Stancu şi alţi indivizi. O vom lua de la capăt, în Liga a II-a, dar piteştenii sunt obişniţi să se “răzbune” pe terenul de fotbal. Va veni şi momentul în care toate nedreptăţile care s-au făcut împotriva noastră se vor răzbuna. Trebuie să rămânem uniţi. Hai FC Argeş!" este mesajul semnat de "Pikciu", un suporter FC Argeş.

Comisia de Disciplină din cadrul LPF a decis miercuri, 8 iulie, să retrogradeze formaţia FC Argeş din primul eşalon, ca urmare a scandalului de corupţie în care este implicat patronul său, Cornel Penescu, acuzat că a mituit mai mulţi arbitri pentru a avantaja echipa din Trivale.
Mai multe articole despre:
FC Argeş retrogradare Cornel Penescu