MENIU

Meleşcanu spune că a discutat cu Patriciu despre sponsorizarea unei lucrări referitoare la Machiavelli

<descriere>
Theodor Meleşcanu a dezvăluit subiectul discuţiei cu Patriciu la Realitatea TV

Invitat la Realitatea TV, Theodor Meleşacanu a explicat ce a discutat cu Dinu Patriciu la întâlnirea despre care a vorbit presa.

Theodor Meleşcanu a afirmat că a vorbit cu Dinu Patriciu despre o posibilă sponsorizare pentru publicarea unor documente de la un congres dedicat lui Machiavelli. \"Am vorbit vrute şi nevrute\". Asta a vorbit liderul liberal cu omul de afaceri.

\"Universitatea din Bucureşti unde predau a făcut o cerere de sponsorizare pentru Fundaţia Dinu Patriciu să publice nişte documente ale unui congres referitor la Machiavelli pe care l-am ţinut noi la facultate. Au făcut scrisoare de vreo lună, nu le-a răspuns nimeni şi m-au rugat ca, dacă am ocazie vreodată, să  vorbesc. Am profitat să vorbesc să văd care sunt evaluările lui ca om de afaceri în legătură cu situaţia în care ne găsim, care sunt principalele probleme economice\", a declarat Theodor Meleşcanu.

Acesta a refuzat să spună ce i-a spus Patriciu, dar a mărturisit că el i-a spus în viziunea sa fiscalitatea nu trebuie modificată, în niciun caz mărită, pe timp de criză. Meleşcanu a spus că a mai vorbit cu omul de afaceri despre reducerea cheltuielilor publice, însă afirmă că despre programe de guvernare şi buget se vorbeşte la Parlament.

\"Ce? Nu poţi să te întâlneşti cu cineva şi să vorbeşti vrute şi nevrute?\", s-a întrebat Meleşcanu.