MENIU

Medicul lui Michael Jackson, Conrad Murray, a ascuns existenţa unor medicamente în casa artistului

Foto: hollywoodgrind.com

Cardiologul lui Michael Jackson, Conrad Murray, a ascuns existenţa unor medicamente, printre care şi puternicul anestezic Propofol, care au fost găsite de anchetatori într-un dulap, în camera medicului din locuinţa megastarului, informează site-ul TMZ, care citează surse din poliţia Los Angeles

Sursele citate au declarat că, în urma primelor cercetări făcute la casa lui Michael Jackson, în noaptea în care a murit, anchetatorii nu au găsit nici Propofol şi nici multe alte medicamente care se găseau în casa artistului.

Dr. Murray a vorbit, sâmbăta următoare, cu agenţi ai poliţiei din Los Angeles (LAPD), iar informaţiile pe care le-a furnizat au dus la emiterea unui alt mandat de percheziţie, mai complex. Poliţiştii s-au întors, luni, la reşedinţa lui Michael Jackson, iar de această dată au descoperit mai multe medicamente ascunse într-un dulap din camera de oaspeţi, unde stătea cardiologul Murray.

Un lucru ciudat, spun sursele citate de TMZ, este că Murray a fost cel care le-a spus detectivilor LAPD despre dulapul în care se aflau drogurile, în sâmbăta în care a fost audiat, imediat după moartea lui Jackson.

Megastarul a decedat la 25 iunie la Los Angeles, la vârsta de 50 de ani în urma unui stop cardiac ale cărui cauze încă nu au fost stabilite, dar există suspiciunea unui supradozaj de medicamente foarte puternice.

Ancheta asupra morţii subite a lui Michael Jackson s-a concentrat mai multe săptămâni asupra posibilei legături cu medicamentele foarte puternice de care pop starul era dependent.

Ancheta LAPD se concentrează asupra anestezicului propofol, cunoscut şi sub denumirea de Diprivan, un medicament cu acţiune rapidă folosit pentru anesteziile generale, care, din start, nu are ce căuta la domiciliul unui pacient, dar care a fost descoperit în casa din Los Angeles unde locuia artistul.

Mama lui Michael Jackson, Katherine, crede că medicul personal al cântăreţului, Conrad Murray, a adormit, lăsându-l nesupravegheat după ce i-a administrat Propofol, ceea ce a dus la decesul megastarului, informează cotidianul britanic The Sun.

Cardiologul Murray a devenit medicul personal al lui Michael Jackson în urmă cu trei ani, când cei doi s-au cunoscut în Las Vegas. El locuia în casa megastarului şi ar fi încercat să îl resusciteze după ce a leşinat.

Mai multe articole despre:
Michael Jackson Conrad Murray