MENIU

Max Nicu şi Ionuţ Mazilu, noutăţile lui Piţurcă pentru partidele cu Serbia şi Austria

Foto: www.violamania.ro

Selecţionerul Victor Piţurcă a anunţat, vineri, lista stranierilor convocaţi pentru partidele cu Serbia şi Austria din preliminariile CM 2010, pe aceasta regăsindu-se şi Maximilian Nicu de la Hertha Berlin, dar şi atacantul lui Arsenal Kiev, Ionuţ Mazilu.

Forul român a trimis telegrame de convocare pentru următorii jucători: Cosmin Contra (Getafe), Cristian Săpunaru (FC Porto), Cristian Chivu (FC Internazionale Milano), Mirel Rădoi (Al-Hilal), Răzvan Raţ (FC Şahtior Doneţk), Mihai Neşu (FC Utrecht), Paul Codrea (AC Siena), Răzvan Cociş (Lokomotiv Moscova), Maximilian Nicu (Hertha BSC), Florentin Petre (Terek Groznîi), Ciprian Marica (VfB Stuttgart), Adrian Mutu (Fiorentina) şi Ionuţ Mazilu (Arsenal Kiev).

În cazul lui Nicu se aşteaptă rezolvarea problemelor cu cetăţenia română, în timp ce selecţionerul Victor Piţrucă mai poate renunţa la o parte dintre cei 13 în funcţie de forma sportivă sau problemele de sănătate ale acestora.

Reunirea lotului va avea loc pe 23 martie la Casa Fotbalului.

Partida cu Serbia este programată pentru 28 martie, de la ora 20:45, pe stadonul Farul din Constanţa, în timp ce jocul cu Austria se va disputa la Klagenfurt pe 1 aprilie, începând cu ora 21:30.

În altă ordine de idei, mijlocaşul lui Dinamo Moscova, Adrian Ropotan, a fost convocat la reprezentativa B, pregătită de Valeriu Răchită, pentru partida amicală cu echipa similiară a Portugaliei, de pe 1 aprilie.