MENIU

Marius Vizer: Nu mi-au plăcut Andrei şi Adrian Cristea

Foto: presstv.ir

Cel care l-a adus pe Dario Bonetti în Ştefan cel Mare este critic cu o parte a fotbaliştilor lui Dinamo, după victoria de la Graz, din Europa League.

Omul de afaceri orădean Marius Vizer este cel care l-a propus pe Dario Bonetti ca antrenor al lui Dinamo. La un moment dat s-a pus problema ca el să fie chiar cooptat în acţionariatul "câinilor", însă deocamdată rămâne un bun prieten şi susţinător al "alb-roşilor".

După victoria de la Sturm Graz, Vizer a fost unul dintre puţinii care a vorbit şi despre hibele din jocul echipei din Ştefan cel Mare. "Unii au avut atitudine şi dorinţă de victorie, alţii au fost outsideri. Nu mi-a plăcut nici Adrian Cristea, nici Andrei Cristea. Alexe a jucat prea împins, ofensiv, în schimb a fost o linie de mijloc şi o apărare cu atitudine de luptători", a declarat el la GSP TV.

În schimb, a vorbit şi despre plusuri: "Nu doar Tamaş, toţi şi-au făcut datoria, s-au concentrat. Comentarii au fost mereu, de ce nu joacă unul sau altul. Să-l lăsăm pe antrenor să decidă. Cred în Bonetti şi ca om şi ca performer în profesia de antrenor. Dacă e lăsat să lucreze şi să-şi pună ideile în practică, Dinamo va fi o echipă bună".