MENIU

Marius Niculae: "Depinde doar de Dinamo dacă voi pleca la Terek"

Foto: NewsIn

Atacantul lui Dinamo, Marius Niculae, a declarat, miercuri, că nu se va opune unui transfer la Terek Groznîi în această vară, în cazul în care clubul rus va face o ofertă avantajoasă atât pentru el, cât şi pentru gruparea din Ştefan cel Mare.

"Depinde doar de Dinamo dacă voi pleca la Terek. Eu am venit aici să ajut echipa şi am renunţat la mulţi bani pentru asta. Dacă va fi vorba de o sumă consistentă de bani pentru club, atunci voi pleca", a spus Niculae.

Fotbalistul a vorbit şi despre cerinţele pe care le are noul tehnician de la jucătorii roş-albi: "A venit cu o nouă mentalitate. Ca orice antrenor nou, e un pic mai dur. S-au schimbat multe lucruri, mai ales din punct de vedere al pregătirii. Sperăm să ne prezentăm bine, având în vedere că avem un nou antrenor, cu o nouă gândire tactică. El cere să dăm 100% la antrenamente, să fim 100% concentraţi şi în afara terenului. La unii jucători n-a existat aşa ceva până acum, după cum s-a văzut. Asta ne-a costat şi campionatul. Se vorbeşte de schimbarea mentalităţii, însă doar la unii jucători, nu la toţi".

Marius Niculae susţine că jucătorii lui Dinamo au o revanşă de luat după ratarea titlului în sezonul trecut: "Meciurile amicale nu contează, doar cele pe puncte. Acum 10 ani nu băteam pe nimeni în amicale şi când a început campionatul, băteam numai cu 7-0 şi 8-0. Se rugau de noi celelalte echipe să nu le dăm prea multe. Ca jucători profesionişti, anul acesta avem o revanşă de luat. Noi am făcut cadou acel campionat Unirii, nu l-au câştigat ei".

Atacantul revenit la Dinamo după împrumutul la CS Otopeni, Liviu Ganea, spune că Bonetti pune foarte mult accent pe faza defensivă: "Bonetti ne cere foarte mult să alergăm, e normal, vrea intensitate la fiecare antrenament, să ne obişnuiască cu efortul. Cu siguranţă, o să avem şi o defensivă foarte bună, având în vedere că avem antrenor italian".

Dinamo se află în catonament în Franţa, acolo unde va disputa partide amicale cu Nantes, Olympique Marseille, Saint-Etienne şi Grenoble.
Mai multe articole despre:
Dinamo transfer Marius Niculae