MENIU

Marius Lăcătuş este noul antrenor al Vasluiului

Foto: NewsIn

Fostul jucător şi tehnician al Stelei a semnat pe doi ani şi este al zecelea antrenor pe care gruparea patronată de Adrian Porumboiu îl are din 2005, de când a promovat în Liga I.

Negocierile eşuate cu Enzo Scifo, l-au făcut pe patronul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, să se reorienteze în a aduce la echipă un tehnician român, iar acesta este fostul antrenor al Stelei, Marius Lăcătuş.

Fiara din Ghencea pune astfel capăt interimatului de două meciuri (unul în campionat, celălalt în cupă) al lui Dorin Zotincă şi urmează în funcţie lui Cristian Dulca, demis după înfrângerea Vasluiului la FC Timişoara. Conform agenţiei NewsIn, Lăcătuş, liber de contract, s-a prezentat luni după-amiază la arena moldavă, acolo unde Porumboiu l-a prezentat jucătorilor în vestiar.

Prima sa partidă în calitate de antrenor principal al Vasluiului va fi contra Astrei Ploieşti, acasă, la sfârşitul acestei săptămâni. De când a promovat în Liga I, în 2005, formaţia moldavă a avut nouă antrenori, însă niciunul nu a reuşit să pregătească echipa de-a lungul unui întreg sezon.

Pe banca tehnică a grupării patronate de Porumboiu au fost Basarab Panduru (5 meciuri), Mircea Rednic (29 de meciuri), Gheorghe Mulţescu (9 etape), Viorel Hizo (două mandate, 38 de etape), Dorinel Munteanu (26 de etape), Emil Săndoi (8 etape), Viorel Moldovan (19 etape), Cristian Dulca (9 etape) şi Dorin Zotincă (o etapă).