MENIU

Marian Sârbu: Miniştrii PSD şi-au scris deja demisiile

Sârbu: Vom merge la şedinţa de Guvern de astăzi
foto: NewsIN

Ministrul Muncii, Marian Sârbu, a anunţat că miniştrii PSD şi-au scris demisiile imediat după decizia CEx de a-l susţine pe Dan Nica la şefia MAI. Înaintea şedinţei de Guvern, miniştrii PSD s-au reunit la sediul partidului, pentru o scurtă şedinţă.

"Demisia este scrisă şi semnată din clipa în care s-a luat decizia în CEx. Asta e doar o problemă formală. Ce se va decide în continuare, pe baza disciplinei de partid, noi vom face", a spus Sârbu.  

"Încă nu suntem în opoziţie. Ne vom depune demisia în clipa în care va fi remaniat Dan Nica. Până atunci suntem pe funcţie, membri ai Guvernului şi avem responsabilităţi instituţionale", a adăugat Sârbu.

Purtătorul de cuvânt al PSD, Bogdan Niculescu Duvăz, le-a spus, anterior, sindicaliştilor care au protestat în faţa sediului PSD, că manifestaţia lor "nu are nicio valoare", declarând că PSD "iese acum din Guvern".

"Dar voi ştiţi că noi ieşim acum din Guvern... Fraţilor, deci noi ieşim acum din Guvern, această manifestaţie nu are nicio valoare", a spus Duvăz.

Mai multe articole despre:
demisie guvern PSD Dan Nica Marian Sârbu breaking news