MENIU

Marian Iancu: Sandu e prost informat, dezinformat, prost sau dobitoc

Foto: NewsIn

Marian Iancu continuă războiul cu preşedintele FRF, Mircea Sandu. După ce Sandu a spus că FC Timişoara nu a respectat procedura în litigiul pe care îl are cu FIFA în privinţa penalizării echipei cu şase puncte, Iancu a spus despre şeful de la FRF, că este " prost sau dobitoc", la GSP TV.

"Sandu e prost informat, dezinformat, prost sau dobitoc. Conform regulamentelor FIFA şi UEFA pe cale de atac împotriva unor dispoziţii poţi alege Comisia FIFA sau TAS, iar noi am ales să ne adresăm celei de-a doua instituţii", a declarat Iancu la GSP TV.

"Îi transmit lui Sandu că FIFA a pierdut în faţa noastră pentru că TAS şi-a stabilit competenţa în acest caz şi a alcătuit deja un complet de judecată. Preşedintele FRF e rău-intenţionat, nu aveţi idee cât încearcă FRF să ne 'ajute'. Ne incriminează pe noi şi se află într-o mare eroare. Cei de la FIFA au crezut că noi am făcut doar un apel, dar eu nu voi renunţa", a mai spus Marian Iancu

Clubul FC Timişoara a fost sancţionat de FIFA cu 6 puncte în urma litigiului cu Claudio Zambon pentru palmares şi culorile oficiale.