MENIU

Marian Iancu: "Îi cer lui Balint să repare greşelile, fiecare punct va conta la final"

Foto: NewsIn

Preşedintele CA de la FC Timişoara, Marian Iancu, a declarat, luni, după înfrângerea din ultima etapă cu FC Vaslui, scor 3-4, că antrenorului Gavrilă Balint trebuie să remedieze urgent problemele de la echipă, deoarece orice punct pierdut va conta în ierarhia finală a acestui sezon.

"Nu sunt de acord cu toleranţa repetată a antrenorului în ceea ce priveşte indisciplina tactică. Am discutat de nenumărate ori această problemă şi, din pacăte, ea se repetă. Cel căruia eu i-am dat autoritate decizională şi suport necondiţionat este antrenorul principal. Asumarea greşelilor şi a răspunderii de după meci este prea puţin pentru mine, în condiţiile în care faptele se repetă. Analizele sterile şi lipsa unor măsuri ne îndepărtează de obiectiv. Îi cer antrenorului să repare greşelile din teren ale echipei, dar în acelaşi timp cer şi formaţiei maturitate, stabilitate emoţională şi disciplină. Fiecare punct pierdut va atârna foarte greu în ierarhia finală", a spus Iancu pe site-ul grupării timişorene, care îi acuză de neprofesionalism pe jucătorii alb-violeţi.

Finanţatorul bănăţenilor susţine că, în ciuda eşecului de la Vaslui şi a problemelor de la echipă, apreciază valoarea tehnicianului Gabi Balint: "Îmi cunosc bine echipa şi nu încerc să-mi remodelez conduita, în funcţie de profilul antrenorului. Îmi doresc ca antrenorul să se plieze pe club şi pe echipă, venind cu plusul ce-l poate emite calitatea lui profesională. Îl apreciez pe Gabi Balint, lucrează bine, are o mentalitate de învingător, acumulează experienţă rapid. Îi doresc să nu repete greşelile făcute şi să se impună cu adevărat ca şi conducător al echipei".

Preşedintele CA al clubului FC Timişoara, Marian Iancu, l-a acuzat pe Gabi Balint după jocul cu FC Vaslui, scor 3-4, despre care a spus că este principalul vinovat pentru acest eşec, neînţelegând totodată cum echipa bănăţeană a pierdut meciul după ce a condus în debutul partidei cu 2-0 şi, mai apoi, cu 3-2.

Partida FC Timişoara-Poli Iaşi se va disputa astăzi, de la ora 17:00, pe stadionul Dan Păltinişanu.
Mai multe articole despre:
Marian Iancu Balint FC Timişoara