MENIU

Marian Iancu: Dacă Stuttgart nu ne va lua în serios, va fi eliminată

Foto: NewsIn

Patronul timişorenilor îşi sfătuieşte jucătorii să nu încerce să facă în teren ceea ce nu ştiu, dar îi şi avertizează pe nemţi.

Scăpat de Arsenal Londra sau de septupla campioană a Franţei, Olympique Lyon, Marian Iancu poate trage speranţe că echipa pe care o patronează va face marele pas spre grupele Ligii Campionilor.

Intrat în direct la sport.ro, imediat după tragerea la sorţi, acesta le-a trimis un avertisment nemţilor: "VfB Stuttgart porneşte cu prima şansă, asta e clar. Nu ştiu dacă şansele noastre sunt mai mici sau mai mari decât la meciul cu Şahtior Doneţk, dar sigur avem o şansă. Iar când FC Timişoara are o şansă, trebuie să îţi iei măsuri de precauţie. Dacă Stuttgart nu ne va lua în serios, va fi eliminată".

De asemenea, Iancu le trimite un mesaj şi propriilor jucători, pe baza celor întâmplate în dubla manşă cu deţinătoarea Cupei UEFA: "Timişoara trebuie să facă ceea ce ştie, nu să încerce ceea ce nu ştie. La meciul cu Şahtior, echipa a cedat impulsului de a se duce peste adversar la îndemnul publicului şi a ieşit bine. Trebuie să jucăm ceea ce putem. Am mare încredere în Neluţu Sabău, pentru că ştie foarte bine ceea ce are de făcut".