MENIU

Marian Iancu: A fost un arbitraj şmecheresc, de Bucureşti

Foto: NewsIn

Finanţatorul Timişoarei, Marian Iancu, a acuzat dur abitrajul lui Deaconu de la partida pe care echipa sa a terminat-o la egalitate, scor 0-0, cu Unirea Urziceni.

"Un arbitraj şmecheresc, de Bucureşti. Este un arbitraj care nu mai păcăleşte pe nimeni. Noi care suntem obişnuiţi cu prosteala de Bucureşti, ce poate să iasă dintr-un şmecheraş de Bucureşti? La un moment dat aveam 4-5 cartonaşe galbene, fără să fie justificate. A fost un arbitraj golănit, pe care n-o să-l înghit niciodată. De trei ani nu mai sunt eu prost, am trecut peste juniorat în fotbal. Chiar suntem noi proştii familiei? Noi am avut mulţi jucători lipsă care au contat astăzi. Am ratat foarte mult, dar puteam să şi pierdem pe final, din cauza acestui arbitraj. Unirea va pune mari probleme multor echipe în acest sezon, îşi merită cu prisosinţă locul în grupele Ligii Campionilor", a declarat Marian Iancu la GSP TV.

Marian Iancu l-a atacat şi pe patronul Unirii, Dumitru Bucşaru, despre care a spus că "este al doilea Penescu din fotbalul românesc" şi a lăudat, în schimb echipa campioană, "care are jucători minunaţi şi un antrenor minunat". 

Unirea Urziceni a încheiat  la egalitate partida cu FC Timişoara, scor 0-0, în etapa a 4-a, după un meci terminat de oaspeţi cu un om mai puţin, în urma eliminării căpitanului Dan Alexa, care a primit două cartonaşe galbene.