MENIU

Marge Simpson, pe coperta Playboy, alături de Alina Puşcău

Mama absolută din cel mai cunoscut serial de desene animate este primul personaj de acest fel care apare pe coperta revistei lui Hugh Hefner. Pictorialul cu Marge Simpson sărbătoreşte cea de-a 20-a aniversare a serialului.

"Da, aţi citit bine. Jumătatea mai bună a lui Homer va fermeca coperta Playboy din noiembrie", spun editorii celebei reviste.

Pe un scaun în formă de iepuraş, Marge se alătură în acest fel unor sex simboluri precum Marilyn Monroe şi Cindy Crawford, relatează Reuters. Atât coperta, cât şi cele trei pagini dedicate soţiei lui Homer (cu un titlu incitant, "Diavolul din Marge Simpson") răsplătesc cele două decenii "The Simpsons" şi fac totodată parte dintr-un plan Playboy de a se adresa unui target mai tânăr. În ediţia din octombrie, alături de Marge Simpson, americanii se vor întâlni şi cu românca Alina Puşcău, modelul Victoria's Secret.

"Pozele lui Marge au fost făcute de Homer", se amuză pe Twitter şeful Playboy, Hugh Hefner.

Homer, Marge, Bart, Lisa şi Maggie au fost deja aniversate în acest an cu o serie de timbre dedicate celui mai lung serial de comedie din SUA. Familia Simpson a debutat la tv în decembrie 1989 şi a adunat până în prezent 24 de premii Emmy.
Mai multe articole despre:
Playboy sexy pictorial Familia Simpson Alina Puscau