MENIU

Marcel Ciolacu: ”PSD este pregătit în orice moment să preia guvernarea”. Cu ce specialiști se laudă VIDEO

Marcel Ciolacu. Foto: Inquam / Octav Ganea

Marcel Ciolacu a declarat joi, la Botoșani, că PSD este capabil să revină la guvernare în plină criză sanitară şi economică.

Ciolacu a spus că social-democraţii dispun de specialişti în domeniul sanitar pentru a putea gestiona actuala criză sanitară, nominalizându-i pe Alexandru Rafila, Adrian Streinu-Cercel, Leonard Azamfirei şi Patriciu Achimaş-Cadariu.

”PSD este pregătit în orice moment şi are specialiştii necesari să guverneze la orice oră din zi şi din noapte şi să îşi asume această guvernare. PSD este capabil şi îşi asumă o guvernare în plină criză sanitară şi economică”, a precizat liderul PSD. 

Ciolacu a mai susținut că actualul Parlament ”nu mai reprezintă realitatea” și că, dacă mâine ar fi organizate alegeri, structura Legislativului s-ar modifica semnificativ.

”Eu nu vreau să îl dezmint pe Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, care spunea la un moment dat că Parlamentul nu mai reflectă realitatea. Îl anunţ oficial că, după trei luni de când a revenit guvernul său, Parlamentul nu mai reprezintă realitatea. Dacă mergem mâine la vot, vom avea altă structură a Parlamentului. Lucrurile s-au întors foarte repede”, a spus liderul social-democraților. 

Joi, Ciolacu s-a întâlnit, la Botoșani, cu primarii social-democraţi din judeţ, fiind însoțit de secretarul general al partidului, Paul Stănescu, şi de prim-vicepreşedintele Gabriela Firea.