MENIU

Mara: \"Vreau să iau Cupa cu CFR-ul şi aştept un tricou de campion de la Unirea\"

Foto: NewsIn

Jucătorii CFR-ului au prefaţat într-o conferinţă de presă oficială finala Cupei României, de sâmbătă, în care au dat piept cu cei de la Timişoara. Dacă fundaşul Tony vrea să bifeze a doua Cupă a României din palmaresul său, după cea de anul trecut, Mara vrea să câştige trofeul pentru a bifa un \"event\" mai special, titlul cu fosta sa echipa (Unirea Urziceni, grupare la care a evoluat până în iarnă, n.r.) şi Cupa cu actuala.

"O finală este o finală. Anul trecut, Bogdan Mara a fost adversarul nostru, anul ăsta i-am promis că o să câştige alături de noi", a spus Tony, care a menţionat că se bucură că finala va fi arbitrată de români, pentru că asta ajută fotbalul românesc.

"Anul trecut ne uitam cu regret cum ia CFR acest trofeu, iar acum sper să câştig şi eu Cupa. Orice fotbalist visează să câştige Cupa României. Am avut un an bun, aştept un tricou de campion, iar acum îmi lipseşte acest trofeu", a spus, la rândul său, Mara, care a menţionat că echipa este pregătită inclusiv pentru lovituri de departajare.

Bogdan Mara (31 de ani) a ajuns la Unirea Urziceni în 2007, însă în această iarnă a fost anunţat de conducere că este liber să îşi caute o altă echipă din cauza salariului prea mare, în cele din urmă ajungându-se la rezilierea contractului pe cale amiabilă. Mara a semnat ulterior cu CFR Cluj.

Mai multe articole despre:
CFR Cluj Cupa României Bogdan Mara FC Timişoara