MENIU

Manuel Pellegrini este noul antrenor al lui Real Madrid

Foto: http://www.realmadrid.com

Formaţia spaniolă Real Madrid a oficializat, luni seară, numirea în funcţia de antrenor a tehnicianului Manuel Pellegini, care va pregăti formaţia în următoarele două sezoane, potrivit site-ul oficial al grupării din Primera Division.

"Real Madrid şi Manuel Pellegrini au ajuns la un acord pentru ca tehnicianul chilian să devină noul antrenor al echipei", se arată într-un comunicat oficial al lui Real Madrid.

"Îmi este greu să explic bucuria şi mândria care mă încearcă după ce am fost ales să pregătesc cel mai important club din lume. Când am început această meserie, în urmă cu 23 de ani, am spus că voi ajunge la Real. Acum, mi-am realizat visul. Cred că am făcut acest pas la momentul oportun şi sper să fiu persoana adecvată pentru a face performanţă la această echipă", a spus antrenorul chilian, în prima sa conferinţă de presă oficială la gruparea din Madrid.

Pellegrini (55 de ani), care a semnat cu Realul un contract valabil pe două sezoane, a pregătit pe Villarreal între 2004 şi 2009. Acesta a mai antrenat în cariera sa echipe precum Quito, San Lorenzo sau River Plate.

Potrivit presei spaniole, Real va achita o despăgubire de 4 milioane de euro clubului Villarreal, pentru că i-a reziliat contractul înainte de termen.

Mai multe articole despre:
Real Madrid antrenor Villarreal Manuel Pellegrini