MENIU

Manchester face victime în Asia

Foto: manutd.com

Un fan malaiezian al lui United a fost înjunghiat de soţie, din cauză că s-a întors prea târziu acasă, după primul meci al "diavolilor" la Kuala Lumpur.

Periplul asiatic al lui Manchester United face victime printre fanii campioanei Angliei, poliţia din Kuala Lumpur dând publicităţii un incident petrecut după primul meci dintre "diavoli" şi o selecţionată a Malaeziei.

Conform raportului, o femeie şi-a înjunghiat soţul, din cauză că acesta a ajuns acasă prea târziu după încheierea partidei. Abdul Jalil Hassan, şeful poliţiei districtuale, a explicat că bărbatul a promis să se întoarcă la căminul conjugal imediat după încheierea jocului, însă când a ajuns, mult după miezul nopţii, şi-a găsit consoarta foarte nervoasă, el întârziind cu mai bine de şase ore.

Într-un acces de furie, aceasta a pus mâna pe un cuţit de bucătărie şi i-a aplicat bărbatului două lovituri în zona pieptului, după care l-a dus la spital. În mod paradoxal, poliţia nu s-a decis încă să o acuze pe femeie de vreo infracţiune.

Până acum, Manchester United a susţinut două jocuri în turneul asiatic şi a învins cu 3-2 şi 2-0 două selecţionate ale Malaieziei. Următorul joc îl va juca în Coreea de Sud, pe 24 iulie, împotriva lui FC Seul.