MENIU

Mai mulţi săteni din comuna Band din Mureş susţin că au văzut un OZN

Foto: RTV
Extratereştrii au vizitat comuna mureşeană Band, spun locuitorii din localitate

Extratereştrii au vizitat comuna mureşeană Band. Cel puţin aşa susţin localnicii care sunt convinşi că au văzut pe cer un obiect luminos de mărimea unui glob, care se mişca haotic şi îşi schimba frecvent culoarea. Unul dintre săteni a şi filmat ciudatul obiect. Oamenii spun că un astfel de obiect a mai apărut şi în urmă cu 15 ani pe cerul Bandului.

Teodor Bumbac se afla în grădina din spatele casei, când a observat un obiect luminos ciudat, în formă de glob ce se mişca haotic pe cer. Uimit, şi-a scos telefonul mobil şi a filmat întreaga scenă.

"Din instinct mă uit pe cer pe partea dreaptă şi văd un balon aşa cam ca palma roşu, roşcat. Zic ce minune, omule, ce stea nouă există pe cer, că nu am văzut în viaţa mea. Atunci văd că din roşu s-o făcut verde şi o pornit, o mers câţiva metri, dintr-una s-a oprit", a declarat Teodor Bumbac.

Şi alţi săteni aflaţi în diferite zone ale comunei au văzut acelaşi lucru.

Primarul din Band, artistul Mircea Rusu, spune că această vizită extraterestră este o oportunitate pentru comună să devină un important centru turistic.

"Eu mă gândeam chiar să invităm la modul foarte serios să facem o zi a OZN-urilor să intrăm un pic în atmosfera prietenului Ioan Groşan şi să organizăm aici sărbători cu mici, cu bere", a afirmat Mircea Rusu, primarul Bandului.

OZN sau nu, sătenii din Band cred cu tărie într-o civilizaţie extraterestră. Ei spun că indiferent de părerea scepticilor, vor continua să urmărească cerul din comună cu mare atenţie. 

Mai multe articole despre:
săteni OZN comună extratereştrii glob cer