MENIU

Mai multe persoane cu funcţii publice au participat la şedinţa de campanie a preşedintelui Băsescu

Foto: Realitatea TV

Să ai şi funcţie publică, dar să participi şi la şedinţe de campanie este o chestiune legală, dar de o moralitate îndoielnică. Pe internet, mai exact pe site-ul de campanie al preşedintelui Traian Băsescu, au apărut imagini de la o şedinţă de campanie în care apar persoane precum: Elena Udrea, Marian Zlotea, Claudiu Turcan, Liviu Negoiţă, Sebastian Lăzăroiu şi Gheorghe Flutur, persoane cu funcţii publice care au stat alături de şeful statului la şedinţa de campanie.

O parte dintre aceştia şi-au luat concediu de odihnă sau fără plată pentru a putea partipa la acţiunile electorale. În acestă situaţie se află Sebastian Lăzăroiu, consilier prezidenţial, Liviu Negoiţă, primarul Sectorului 3, Gheorghe Flutur - preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, şi Marian Zlotea, preşedinte cu rang de secretar de stat al ANSVSA.

Consilierul de stat Valeriu Turcan a explicat că prezenţa sa la sediul de campanie a avut loc în ideea unei separări cât mai clare a acţiunilor preşedintelui Traian Băsescu de acţiunile candidatului Traian Băsescu.