MENIU

Mai multe maşini ale unor interlopi din Bacău incendiate

Maşinile aparţineau unor persoane din lumea interlopa

Mai multe maşini din Bacău au fost incendiate în ultima perioadă. Anchetele au scos la iveală că proprietarii maşinilor sunt din lumea interlopă, iar poliţiştii nu exclud posibilitatea ca incidentele să fie o nouă reglare de conturi între grupurile care încearcă să-şi extinda influenţa.

Pe 25 noiembrie, două autoturisme din municipiul Bacău au fost distruse de flacări. Pompierii spun că în ambele cazuri a fost vorba despre producerea unor scurt circuite electrice, manifestate la nivelul unor conductori neizolaţi corespunzător. Pe de altă parte, martori la evenimente, locatarii au afirmat că a fost vorba despre incendieri intenţionate, scrie ziaruldebacau.ro.

Pe 29 noiembrie, un alt autoturism Volkswagen – Golf 5 a fost ţinta unei reglări de conturi. Autoturismul era parcat pe strada Gării în momentul incendierii.

Pe 6 decembrie, trei maşini au ars, focul fiind pus de o mână criminală. Localnicii spun că un barbat a turnat benzină pe maşini, dupa care le-a dat foc şi a dispărut în tromba cu un alt autoturism. Pompierii au declarat ca este vorba, la prima vedere, de o incendiere intenţionată.