MENIU

Madonna a fost impecabilă, publicul lamentabil, scrie Liana Alexandru, pe blogul ei

Foto: REALITATEA.NET

Prezentatoarea Realitatea TV Liana Alexandru a fost prezentă la concertul Madonnei: a apreciat show-ul la superlativ, dar a rămas profund dezamăgită de public şi de organizare. Vedeţi textul postat de Liana Alexandru pe blogul ei.

Sper ca Madonna să nu mai calce niciodată în România. Am văzut aseară un concert execrabil care mi-a depăşit orice aşteptări.

Încep, astfel, pentru a evidenţia o confuzie creată în legătură cu evenimentul de aseară din Parcul Izvor. Părerile sunt împărţite doar pentru că ar trebui despărţite opiniile despre spectacol de cele despre public şi organizare. A fost prea mult pentru un public lamentabil şi o organizare deplorabilă.

S-a terminat concertul şi nimeni, absolut nimeni n-a aclamat, n-a aplaudat, n-a cerut un bis, n-a dat semne că ar fi apreciat o oră şi jumătate de spectacol complet, desăvârşit!  S-au aprins luminile şi spectatorii au întors spatele şi au ieşit ca cirezile din ţarc, păşind printre mormane de gunoaie, într-o împuţiciune de neimaginat. Că organizatorii s-au ocupat de eveniment într-un dispreţ total faţă de spectatori o demonstra, dacă mai era nevoie, un cort amenajat la ieşire, ca un salon de mare clasă, cu mese împănate de lumânări, cupe de şampanie şi trandafiri… Fiţele se lăfăiau chiar lângă cocină!

Dar, Madonna a fost impecabila! Desigur, noi avem repere autentice. Suntem mândri de luminiţe anghel, extrem de talentate, de neegalat, medaliate, premiate, câştigătoare a numeroase trofee la festivaluri internaţionale de marcă şi de înalt prestigiu. Madonna ni se pare un produs comercial, fără mari calităţi vocale, o practicantă de aerobic şi, mai ales, o  ipocrită care-şi permite să vină în România să ne dea nouă lecţii despre discriminare! Huooooooo! Păi, la banii ei… scuză-mă, şi eu mi-aş permite să fac pe deşteapta! Cam acesta a fost publicul, la care se adaugă multă transpiraţie, ţopism, berici, seminţe de floarea soarelui asezonate cu ketch up, muştar şi cârnaţi. Deasupra, ca noi toţi, extrem de exigenţi şi necoborâţi din înălţimile trufiei, tupeului şi nesimţirii, imenşi nori de praf îmbrăcau atmosfera. Bătaia de joc a fost absolută, iar publicul a contribuit cu  entuziasm să o încurajeze.

În fapt, Madonna e întruchiparea show-ului desăvârşit. Arată impecabil, ţinutele ei au senzualitate şi bun gust, sute de oameni talentaţi o împresoară ca pe o regină. Iar ea îşi dă jos jobenul şi spune prietenos: Hello, Romania! Good evening, Bucharest! Are you ready? ARE YOUUUU READY for the SHOOOOW? Dar, publicul lâncezeşte, operatori surprind în mulţime figuri molâi, posace, lumea răspunde răsuflat… Citeşte mai mult

Mai multe articole despre:
Madonna concert Liana Alexandru