MENIU

Mădălin Voicu: Mircea Geoană nu este un adversar pentru Băsescu

M. Voicu: Traian Băsescu este un tip malefic. Nu are nimic din ceea ce ar trebui să însemne un lider credibil şi adevărat pentru România.
Foto: NewsIn

"Traian Băsescu este un tip malefic. Nu are nimic din ceea ce ar trebui să însemne un lider credibil şi adevărat pentru România", în schimb "Mircea Geoană este un tip mai educat, e diplomat, este un tip care a lucrat în externe, are alt fel de limbaj şi un alt fel de mesaj", a declarat Mădălin Voicu.

"Traian Băsescu este un tip malefic. Nu are nimic din ceea ce ar trebui să însemne un lider credibil şi adevărat pentru România", a spus Mădălin Voicu. Mădălin Voicu a ţinut să precizeze că aceasta este numai părerea sa, nu şi a partidului.

În opinia lui Mădălin Voicu, "Mircea Geoană este un tip mai puţin aplecat către zona grotescului. El este un tip mai educat, e diplomat, este un tip care a lucrat în externe, are alt fel de limbaj şi un alt fel de mesaj".

"Teama mea este că vulgul mai curând se duce către Băsescu, în a cărui vulgaritate se regăseşte. Un om mai cizelat, educat, erudit nu este pe placul populaţiei pentru că lipsa de educaţie şi de cultură a ajuns într-un atât de mare grad de degradare şi de lipsă de înţeles, încât e un nonsens pentru această populaţie să discute despre cultură", a conchis Mădălin Voicu.

Mai multe articole despre:
alegeri Mircea Geoană PSD Mădălin Voicu