MENIU

M. Sandu: Jucătorii Stelei vor fi afectaţi de ceea ce s-a întâmplat cu Gigi Becali

Foto: NewsIn
Sandu: Steaua va avea probleme atâta timp cât Becali este preşedintele clubului

Jucătorii Stelei vor fi afectaţi de ceea ce s-a întâmplat cu Gigi Becali, chiar dacă aceştia se vor mobiliza, a decalrat preşedintele FRF, Mircea Sandu, într-o conferinţă de presă.

"Steaua va avea probleme atâta timp cât Becali este preşedintele clubului, patronul. Chiar dacă jucătorii se vor mobiliza, se vor simţi aceste evenimente", a mai spus preşedintele FRF.

Mircea Sandu consideră că, dacă Gigi Becali a greşit, va trebui să plătească, să răspundă pentru faptele sale, dar că modul în care a fost reţinut şi dus la secţie cu mascaţii este doar circ.

"Este inuman ce s-a întâmplat. Puteau să-l anunţe, să-l citeze. Vorbeam cu oameni din Italia, Germania şi spuneau că nu există aşa ceva. Are şi rele Gigi, dar din punctul meu de vedere a făcut şi multe lucruri bune. A ajutat săraci, a făcut case, i-a dus pe alţii să-i opereze prin China. Este inuman, cu mascaţ, chiar aşa e criminal? Trebuie să fim responsabili în faţa legii, dar modul în care s-a întâmplat. nu e normal! Credeţi că Becali nu s-ar fi dus, dacă îl chemau? E prea mult circ!", a comentat Sandu despre arestarea lui Becali.

Mai multe articole despre:
Steaua Gigi Becali FRF arestare Mircea Sandu jucători