MENIU

Lupescu: "Nu cred că este o decizie blândă"

Foto: NewsIn

Directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, a declarat, marţi, agenţiei NewsIn, că nu consideră că decizia Comitetului Disciplinar al UEFA în cazul incidentelor de la meciul Dinamo-Slovan Liberec este blândă, deşi admite că exista riscul unei sancţiuni mai dure.

"Nu cred că e o decizie blândă deloc. E adevărat că se putea şi mai rău, să primească mai multe meciuri de suspendare sau o amendă mai mare, dar se putea şi o sancţiune mai uşoară", a spus Lupescu. Oficialul Federaţiei, care face parte din Comitetul Disciplinar al UEFA, nu a participat la judecarea cazului, deoarece una dintre părţi era din ţara sa de origine.

Dinamo a pierdut la masa verde partida tur cu Slovan, din play-off-ul Ligii Europa, va trebui să achite o amendă de 50.000 de euro şi să joace trei meciuri cu porţile închise, după incidentele de la Bucureşti, a decis, marţi, Comitetul Disciplinar al UEFA.

Lupescu a comentat la final şi desemnarea sa ca delegat UEFA la Supercupa Europei, care va avea loc vineri, între FC Barcelona şi Şahtior Doneţk: "Este o onoare pentru mine. M-au ales pe mine probabil pentru că sunt mulţumiţi de munca pe care o depun. Nu mă aşteptam să fiu delegat la un astfel de meci".
Mai multe articole despre:
Dinamo UEFA Ionuţ Lupescu decizie Slovan Liberec