MENIU

Lumini stranii pe cer, fotografiate deasupra Londrei

Foto: dailymail.co.uk

O fotografie ce pare ruptă dintr-un film science fiction surprinde câteva obiecte luminoase neindentificate survolând deasupra Londrei.

Instantaneul a fost făcut cu telefonul mobil de Derek Burden, într-o dimineaţă, în timp de lucra la etajul 16 al unei clădiri din cartierul londonez Convent Garden. Totuşi, britanicul nu a observat formele stranii decât la câteva zile după, în timp ce se uita cu soţia sa la fotografii.

"Aşteptam să ajungă nişte materiale şi m-am gândit să beau un ceai pe balcon. Eram la etajul 16 şi m-am gândit să fac câteva poze cu panorama pentru soţia mea, care nu vine la Londra foarte des", povesteşte autorul fotografiei, citat de dailymail.co.uk. "Nu am observat nimic la momentul respectiv, probabil pentru că eram concentrat să prin obiectivele turistice. Dar când Sarah a văzut fotografia, m-a întrebat: Ce e cu luminile alea în colţ?", adaugă Derek.

El susţine că luminile nu pot fi o reflexie pentru că a făcut poza afară, fără lumini interioare în spatele său.

"Habar n-am ce sunt obiectele pe care le-am fotografiat. Nu prea am crezut niciodată în OZN-uri, dar Universul e mare şi cred că imaginile vorbesc de la sine", mai spune autorul misterioasei fotografii.
Mai multe articole despre:
Londra fotografie OZN