MENIU

Lukas Podolski se întoarce la FC Koln

Foto: Foto: www.soccers.com

Jucătorul lui Bayern Munchen, Lukas Podolski, a anunţat luni că de la data de 1 iulie a acestui an va juca la gruparea din prima ligă germană, FC Koln, clubul la care atacantul s-a format, informează AFP.

"Am ajuns la un acord cu FC Koln pentru un contract care va începe în iulie 2009. Sunt bucuros că am luat această decizie în privinţa viitorului meu, iar acum toate zvonurile pot lua sfârşit", a declarat atacantul de 23 de ani.

Durata contractului pe care îl va semna Podolski cu FC Koln şi suma pentru care va pleca de la Bayern Munchen nu au fost dezvăluite, dar potrivit presei germane atacantul va evolua la Koln trei ani, iar în contractul său va fi prevăzută o clauză de reziliere în cazul în care echipa va retrograda.

Podolski a revenit astfel la clubul unde s-a format ca jucător profesionist, de unde a plecat în 2006, pentru 10 milioane de euro la Bayern Munchen. Atacantul nu s-a acomodat foarte bine la gruparea bavareză, deşi la echipa naţională a jucat foarte bine (60 de meciuri, 31 de goluri), iar în ultima perioadă a declarat în nenumărate rânduri că vrea să plece de la gruparea antrenată de Jurgen Klinsmann, unde nu avea loc în atac de Klose şi Luca Toni.
Mai multe articole despre:
Fc Koln transfer Bayern Munchen Lukas Podolski