MENIU

Lucruri intime ale lui Marilyn Monroe şi Elvis sunt scoase la licitaţie

Foto: Realitatea TV

Licitaţie inedită. Casa Julien pune în vânzare obiecte personale ce au aparţinut actriţei Marilyn Monroe şi regelui rock'n'roll Elvis Presley. De la cutii de medicamente la umbrele toate vor fi disponibile celor interesaţi la un preţ pe măsura celebrităţii celor doi.

Un tub de medicamente costă între 800 şi 1.200 de dolari, o fotografie 4.000 de dolari, un şal din blană de vulpe argintie 8.000 de dolari. Acestea sunt preţurile estimative ale celor peste 300 de obiecte ce au aparţinut unora dintre cele mai populare vedete ale secolului trecut. Casa de licitaţii speră să obţină, numai pentru lucrurile lui Marilyn Monroe cel puţin 800.000 de dolari.

"Avem această imagine a lui Marilyn întipărită în minte, cea a unei femei pline de viaţă, atrăgătoare, blondă, cu o carieră de succes. Îşi păstrează valoarea." a precizat Martin Nolan.

O cămaşă din mătase albă ce a aparţinut lui Elvis Priesley ar putea fi vândută şi ea cu până la 6.000 de dolari. Cea mai tulburătoare piesă este însă un tub de medicamente datat 15 august 1977, chiar cu o zi înainte ca regele rock'n'roll să moară la doar 42 de ani. Licitaţia va avea loc la sfârşitul acestei luni într-un hotel din Las Vegas, Statele Unite ale Americii.
Mai multe articole despre:
licitaţie bunuri Elvis Presley Marilyn Monroe