MENIU

Lucian Sânmărtean, exclus din lotul Gloriei Bistriţa!

<descriere>

Preşedintele Consiliului Director al clubului ardelean, Jean Pădureanu, a anunţat, miercuri, că mijlocaşul nu mai face parte din lotul echipei din cauza comportamentului său din partida cu Unirea Urziceni.

\"Lucian Sânmărtean nu mai face parte din lot. Am luat această decizie din cauză că la Urziceni a lăsat echipa în zece, precum şi din cauza atitudinii avute faţă de brigada de arbitri şi faţă de Florin Halagian. Unde nu există muncă şi disciplină, nu sunt rezultate\", a declarat Jean Pădureanu, pentru site-ul oficial al clubului Gloria Bistriţa.

Lucian Sânmărtean a primit cartonaş galben în minutul 49 al meciului cu Unirea Urziceni, pentru un fault. Mijlocaşul a protestat, iar centralul Deaconu i-a arătat încă un galben şi, implicit, cartonaşul roşu.

Sânmărtean revenise la începutul acestui an la echipa unde s-a lansat în fotbal, Gloria Bistriţa, după aventuri în Grecia şi Olanda, la Panathinaikos, respectiv Utrecht. Iniţial a semnat un contract valabil până în vara acestui an cu Gloria, dar şi l-a prelungit apoi, la sfârşitul lui iulie, pe încă un an.