MENIU

Logitech a lansat o nouă telecomandă high-end

Foto: Logitech

Logitech a prezentat telecomanda universală avansată Logitech Harmony 1100, cu care utilizatorii îşi pot controla sistemele home-entertainment printr-un touch screen color personalizabil de 3,5 inchi.

Noua telecomandă Logitech oferă o interfaţă touch-screen care îţi permite să aşezi comenzile preferate exact unde le doreşti. Telecomanda Harmony 1100 a primit premiul inovaţiei la categoria Home-Entertainment Accesories în cadrul CES, fiind al doilea an consecutiv când o telecomandă Logitech Harmony a fost onorată cu acest premiu.

Telecomanda Harmony 1100 dispune de un software total reconfigurat iar ecranul de 3,5 inchi touch-screen, cu rezoluţie QVGA, oferă o bază luminoasă de unde pot fi controlate sistemele home-entertainment.

Cu ajutorul noului software Harmony, utilizatorii pot selecta comenzile cel mai des folosite şi le pot aşeza pe ecran.

În plus faţă de touch screen-ul personalizabil, Harmony 1100 dispune de detalii simple ce ajută la uşurinţa utilizării, precum ghidări tactile, situate în jurul touch screen-ului şi care ajuta la poziţionarea corectă a degetelor astfel încât să alegi comanda dorită. Suprafaţa neagră superioară de aluminiu şi cea netedă de la bază fac utilizarea foarte confortabilă şi aduc un plus de stil camerei de zi.

Harmony 1100 este reîncărcabilă, aşa că nu este nevoie ca utilizatorul să schimbe bateriile.

Harmony 1100 vine echipată cu caracteristica RF. Un extender Harmony RF , în tandem cu telecomanda, îţi permite să controlezi dispozitivele ce se află în spatele uşilor închise ale camerei de zi sau ale altei camera din casă (condiţia este să nu depăşească 30 de metri)

Harmony 1100 va fi disponibilă în Europa începând cu luna februarie la un preţ recomandat de 499 Euro.

Mai multe articole despre:
Logitech telecomandă