MENIU

Liviu Dragnea despre renumărarea voturilor nule: Este o victorie a adevărului

Declaraţie Liviu Dragnea

Liviu Dragnea, secretarul general al PSD, a catalogat decizia CCR de a renumăra voturile nule drept \"o victorie a adevărului\".

PSD consideră că renumărarea voturilor este un prim pas pe calea aflării adevărului. \"Aşteptăm în continuare declaraţiile persoanelor care se zice că au votat în afara ţării.  Am început să primim telefoane de la cetăţeni români din Spania care sunt sunaţi de dicerşi indivizi şi li se cer datele personale şi CNP-ul. Ceea ce este foarte grav. Din ceea ce ştim noi ceea ce seîncearcă completarea multor declaraţii în fals la consulatele României din străinătate. Noi cerem angajaţilor consulatelor să nu facă aceste lucruri\", a declarat Liviu Dragnea.

Despre reţinerea lui Cătălin Voicu, Dragnea nu a dorit să vorbească. S-a limitat la a spune că nu crede în coincidenţe. Însă despre modul în care a fost reţinut Cătălin Voicu, Dragnea a spus că a fost vorba de un cetăţean care \"pur şi simplu a fost umflat din maşina personală şi ameninţat cu cătuşele\". \"Nu a trecut decât o zi de ieri când am văzut studenţi bătuţi de jandarmi\", a mai comentat Dragnea.