MENIU

Liviu Ciobotariu: Putem să ne realizăm baremul, jocul ne dă speranţe

Foto: sportmax.ro

Antrenorul lui CS Otopeni, Liviu Ciobotariu, a declarat, sâmbătă, că jocul prestat de formaţia sa este destul de bun şi are speranţe că ilfovenii pot îndeplini baremul de 25 de puncte, pentru a nu pleca cu handicap în liga secundă.

"Sunt bucuros pentru prima victorie din retur şi mulţumit de jocul echipei. Sper să mai acumulăm puncte până la finalul campionatului, pentru că este posibil să realizăm baremul. Pentru noi este important fiecare punct, iar jocul pe care îl prestăm ne dă speranţe", a spus Ciobotariu, care speră ca formaţia sa să obţină punct sau puncte şi în jocul din etapa următoare, cu Rapid.

De partea cealaltă, Ion Balaur, a spus că buzoienii îşi propun de fiecare dată să obţină cât mai mult din meciuri, însă până acum realizările nu au fost cele aşteptate. "Am pierdut ca şi în meciul trecut pe greşeli individuale. Teoretic, mai sunt 18 puncte puse în joc şi, tot teoretic, ne putem realiza baremul. Obiectivul nostru este să strângem cât mai multe puncte până la finalul campionatului. Ne străduim şi noi cum putem, în ciuda problemelor pe care le avem", a afirmat Balaur. Tehnicianul îşi doreşte ca la jocul din runda viitoare, echipa sa să se prezinte cât mai bine, pentru că "nu joci în fiecare zi un meci oficial cu Steaua".

Echipa antrenată de Liviu Ciobotariu, CS Otopeni, a trecut, sâmbătă, pe teren propriu, de Gloria Buzău, scor 2-0, joc în care ilfovenii au reuşit prima victorie în campionat după 16 meciuri. În urma acestui rezultat, CS Otopeni a acumulat 16 puncte şi se menţine pe locul 17, în timp ce Gloria Buzău a rămas cu 9 puncte şi este "lanterna roşie" a Ligii I.