MENIU

Lisa Marie Presley: Michael Jackson ştia că o să moară ca Elvis

Foto: TMZ

Lisa Marie Presley, care a fost căsătorită pentru puţin tip cu Michael Jackson în anii 90, a declarat că megastarul i-a spus mai demult ca va sfârşi la fel ca Elvis, care a murit la 42 de ani, din cauza unui atac de cord, după ani de zile de abuz de medicamente.

Pe blogul său, sâmbătă dimineaţă, Lisa Marie a scris că Michael i-a spus odată: "Mă tem ca am să sfârşesc ca Elvis, în felul în care a murit el".

"Am încercat să îi scot din cap ideea asta, dar el a dat din umeri şi din cap, pentru a mă face să-mi dau seama că ştia, el ştia ce ştia", a spus Lisa Marie.

Lisa Marie Presley a subliniat că în ciuda a ceea se crede, căsătoria sa cu Michael nu a fost una de convenienţă. "Este adevărat că era o relaţie neobişnuită, în care două persoane neobişnuite, care nu au trăit sau cunoscut o 'viaţă normală' au găsit o legătură între ele, într-un moment poate suspect" pentru Jackson, scrie ea. "Totuşi, sunt sigură că m-a iubit cât de mult putea să iubească şi eu l-am iubit mult pe el".

"Un sfârşit prezis de el, de cei dragi şi de mine, dar nimeni nu a putut să prezică cât de mult va dura, când se va întâmpla", mai scrie fosta soţie a cântăreţului.

Citeşte povestea Lisei Marie, intitulată "Ştia" (He Knew), pe blogul său oficial blogs.myspace.com/lisamariepresley.