MENIU

Lipsa unui semn de circulaţie a dus la moartea unui om în Ploieşti

Foto: Realitatea TV
Lipsa unui semn de circulaţie a dus miercuri noapte la producerea unui grav accident de circulaţie pe Centura de Vest a Ploieştiului.

Lipsa unui semn de circulaţie a dus, miercuri noapte, la producerea unui grav accident de circulaţie pe Centura de Vest a Ploieştiului. Un tânăr ce venea de pe un drum lateral nu a acordat prioritate unui autoturism care circula regulamentar. Impactul a fost devastator: o persoană a murit, iar alte trei au fost rănite.

"Nu era indicator, nicun indicator, veneam pe un drum în lucru chiar nicun indicator. Datorită lucrărilor probabil s-a scos.", a declarat şoferul care a produs accidentul.

Tânărul, în vârstă de 23 de ani, vroia să intre în Ploieşti. În intersecţia cu Centura de Vest nu a văzut o maşină care venea de la Bucureşti şi a intrat în ea. Conducătorul auto care venea din Capitală a murit pe loc şi trei pasageri din cele două maşini au fost răniţi.

Şoferii care trec prin zonă spun că accidentul s-a produs pentru că muncitorii care lucrează la şoseaua de centură au scos un indicator "STOP". Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a afla cine este vinovat. Şoferul ce a produs accidentul va fi acum cercetat penal pentru omor din culpă.