MENIU

Lindsay Lohan flirtează cu soţul actriţei Jessica Alba pe Twitter

Lindsay Lohan, implicat într-un nou scandal
Actriţa Jessica Alba şi soţul ei, Cash Warren

De curând tabloidele au scris că între Lindsay Lohan şi Cash Warren, soţul Jessicăi Alba, s-ar fi înfiripat o poveste de dragoste. Mai mult, surse din anturajul celor doi susţin, că Lohan şi Warren s-ar fi sărutat la o petrecere de la Hollywood. 

Se pare că lui Lindsay Lohan, în vârstă de 23 de ani, îi place să apară pe prima pagină a ziarelor de scandal şi profită de orice ocazie pentru a pune paie pe foc. După ce au apărut mai multe zvonuri potrivit cărora tânăra actriţă s-ar fi sărutat la o petrecere cu soţul Jessicăi Alba, Lindsay flirtează cu acesta pe Twitter.

Vineri seară, soţul actriţei Jessica Alba a comentat un meci de baschet, iar Lohan nu s-a putut abţine şi a scris pe pagina personală a acestuia: \"Şi tu eşti la meci? Mi-aş fi dorit să fiu şi eu acolo\".

În urmă cu câteva săptămâni, tânăra actriţa anunţa pe Twitter că va colabora cu Cash Warren la un nou proiect. Se pare că cei doi au trecut foarte repede de la afaceri la plăcere şi s-au afişat împreună la o petrecere. După ce zvonurile au izbucnit, Lindsay Lohan a declarat într-un interviu că totul este o invenţie: \"Este absurd. E un bărbat căsătorit. Nu aş îndrăzni să-l sărut.\"