MENIU

Liliana Mincă, fost şef al Loteriei, numită de Boc la conducerea Agenţiei de Control al Exporturilor

Foto: Realitatea.net

Fostul director general al Loteriei Române, Liliana Mincă, a fost numită de premierul Emil Boc preşedinte al Agenţiei Naţionale de Control al Exporturilor, în locul lui Cristian Irinel Munteanu, potrivit deciziilor primului-ministru.

Liliana Mincă a declarat pentru Realitatea FM că este potrivită pentru această funcţie pentru că a mai condus Agenţia de Control al Exporturilor.

"Corespund din punct de vedere profesional, pentru că am mai condus în perioada 2005-2006 Agenţia Naţională de Control al Exporturilor. Am fost preşedinte cu rang de secretar de stat în aceeaşi agenţie. Mai mult decât atât, cunosc în profunzime activitatea pe care o desfăşoară ofiţerii de licenţiere din agenţie", spune Liliana Mincă.

ASCULTĂ DECLARAŢIA LILIANEI MINCĂ PE REALITATEAFM.NET

Mincă a fost înlocuită din funcţia de director general şi preşedinte al consiliului de administraţie al Loteriei Române cu Gheorghe Benea, potrivit deciziei adunării generale a acţionarilor (AGA) din 16 februarie.

Ulterior, Mincă a declarat pentru NewsIn că va încasa o indemnizaţie brută de 87.419 lei cu titlu de daune interese pentru că a fost destituită înainte de finalul contractului de mandat, ce era stabilit pentru 17 martie 2010.

Liliana Mincă este membru al Partidului Conservator.

Mai multe articole despre:
guvern Emil Boc Loteria Română Liliana Mincă