MENIU

Liga I, etapa 21: Poli Iaşi - Gloria Bistriţa 1-0

Foto: NewsIn

Politehnica Iaşi a câştigat cu 1-0 meciul jucat vineri, pe propriul teren, cu Gloria Bistriţa, în etapa a 21-a a Ligii I şi a obţinut a doua victorie din acest retur.

POLI IAŞI - GLORIA BISTRIŢA 1-0 (Bâlbă 2)

Politehnica Iaşi: Pleşca - Buta, A. Ilie, Munteanu, Todescato - Viveiros, Gavatorta (Ignatov 76), Montiel (Bernsjak 63), Oprea (Jovanovic 46) - Cristea, Bâlbă. Antrenor: Cristiano Bergodi.

Gloria Bistriţa: Tătăruşanu - Păun, Ciucă, Azevedo, Frăsinescu - Nalaţi - Achim (Anca 68), Băjenaru (Hora 59), Sânmărtean, Velcovici - Coroian (P. Ciprian 85). Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.

Cartonaşe galbene: Buta 28, Petar Jovanovic 83, Bâlbă 88

Arbitri: Aurelian Bogaciu - Adrian Vidan, Sebastian Gheorghe.

Stadion: Emil Alexandrescu; Spectatori: 8.000

Cum s-a marcat golul:

1-0, min. 2: Bâlbă a reluat cu capul în poarta lui Tătăruşanu, după o pasă primită de la Viveiros, de pe partea dreaptă.

Bistriţenii au avut în minutul 16 o bară, după ce Sânmărtean a şutat de la aproximativ 16 metri, de pe partea stângă, iar balonul a lovit transversala porţii apărate de Pleşca.

În minutele 15 şi 25 Andrei Cristea a ratat singur cu portarul, după ce în ambele situaţii scăpase de marcajul adversarilor.

Înaintea începerii meciului, ieşenii şi-au făcut apariţia îmbrăcaţi în tricouri albe, pe care era scris mesajul "Edi, suntem alături de tine!". Jucătorii au vrut să îşi exprime astfel solidaritatea cu masorul echipei, a cărui soţie este în comă.

Mai multe articole despre:
Liga I Poli Iaşi Gloria Bistriţa etapa a 21-a