MENIU

Liga I, etapa 20: FC Braşov - FC Argeş 1-0

Foto: NewsIn

Echipa antrenată de Răzvan Lucescu, FC Braşov, a trecut, astăzi, pe teren propriu, de FC Argeş, scor 1-0, într-un meci în care singurul gol a fost marcat de Robert Ilyeş.

FC BRAŞOV - FC ARGEŞ 1-0 (Ilyeş 47)

FC Braşov: Coman - Voicu, Abrudan, N. Constantin, Ezequias - Roman, Ilyeş, P. Adriano, C. Munteanu (Cristescu 72) - Buga (Hadnagy 83), R. Surdu (Sburlea 57). Antrenor: Răzvan Lucescu.

FC Argeş: Boşneag - M. Stan (Ghiţă 46), Cazan, Lăcustă, Bazzi - V. Stan - Năstăsie (Doman 56), Tameş, Tănase - Iordache (Kamara 75), Dulcea. Antrenor: Ionuţ Badea.

Cartonaşe galbene: Abrudan 24, Roman 33, 86, Buga 66, Ilyeş 68  / Lăcustă 41, Cazan 50.

Cartonaş roşu: Roman 86.

Arbitri: Sorin Corpodean - Adrian Vidan, Sebastian Gheorghe.

Stadion: Silviu Ploieşteanu (Braşov); Spectatori: 3.500.

Cum s-a marcat golul:

1-0, min. 47: Robert Ilyeş a primit o pasă foarte bună în apropierea careului de 16 metri al argeşenilor şi a reuşit să îl învingă pe Boşneag cu un şut direct de la aproximativ 20 de metri.

Antrenorul lui FC Braşov, Răzvan Lucescu, nu a putut conta în acest meci pe Bogdan Nicolae şi Marius Măldărăşanu, ambii accidentaţi în meciul cu Steaua, din etapa trecută. De cealaltă parte, Ionuţ Badea nu l-a avut la dispoziţie pe Bălaşa, care a fost suspendat, după cartonaşul roşu primit runda trecută în jocul cu Unirea Urziceni.

La partida de pe stadionul Silviu Ploieşteanu au asistat şi aproximativ 70 de suporteri ai echipei FC Argeş veniţi de la Piteşti. După minutul 30, când favoriţii lor au echilibrat jocul şi au avut câteva ocazii importante de gol, fanii au aprins câteva fumigene în sectorul în care stăteau.

FC Braşov a rămas neînvinsă pe teren propriu după acest rezultat, ardelenii disputând acasă 10 meciuri în care au obţinut 6 victorii şi 4 egaluri. De partea cealaltă, argeşenii au înregistrat în 11 jocuri disputate în deplasare doar 3 victorii şi 8 înfrângeri.

Arbitrul Sorin Corpodean a ajuns la cea de-a 267-a partidă arbitrată în Liga I şi l-a egalat astfel în topul centralilor cu cele mai multe meciuri pe Nicolae Rainea, cel care deţinea acest record încă din anul 1983.

În urma acestui rezultat, FC Braşov a urcat, provizoriu, pe locul 8 în clasament, cu 30 de puncte, în timp ce FC Argeş a rămas pe poziţia a 11-a, cu 28 de puncte. Etapa viitoare, FC Braşov va juca în deplasare cu Pandurii Tg. Jiu, în timp ce FC Argeş va întâlni acasă Steaua.

Mai multe articole despre:
Liga I FC Argeş FC Braşov Etapa a 20-a