MENIU

Liga I, etapa 19: Gloria Buzău-CFR Cluj 0-1

Foto: NewsIn

CFR Cluj s-a impus, sâmbătă, în deplasare, în meciul din etapa a 19-a contra formaţiei Gloria Buzău, scor 1-0, şi s-a apropiat la 4 puncte de ocupanta primului loc în clasament, Dinamo.

GLORIA BUZĂU - CFR CLUJ 0-1 (Y. Kone 52)

Gloria Buzău: Mincă - Bonfim, Mera, Raţiu, Vlaicu, F. Sandu - Axente (Chiţu 72), Matei (Popovici 83), Teuşan, Vigariu (Luis Dias 59) - Mansour. Antrenor: Constantin Cârstea.

CFR Cluj: Nuno Claro - Viera, Cadu, De Sousa, Panin - Culio (Mara 82), Dani, Mureşan (Peralta 46), Pereira - Dubarbier, Y. Kone. Antrenor: Ales Jindra.

Cartonaşe galbene: Vlaicu 14, Matei 24, Sandu 67, Teuşan 71 / Mureşan 27, De Sousa 74

Cartonaş roşu: Dubarbier 90+1

Arbitri: Marius Avram - Radu Ghinguleac, Iulian Radu.   

Stadion: Gloria; Spectatori: 8.000

Cum s-a marcat golul:

0-1, min. 53: Cadu i-a pasat în dreapta lui Kone, care a tras la marginea careului de 16 metri pe jos, în stânga portarului Mincă. 

Cel mai activ jucător din ofensiva buzoienilor în prima repriză, Gueye Mansour, a creat cea mai mare ocazie de gol a gazdelor în minutul 17, atunci când a reluat cu o lovitură de cap peste poartă, din şase metri.

În minutul 24, jucătorii Gloriei Buzău au solicitat acordarea unei lovituri de la 11 metri, acuzând un henţ la Dani.

În minutul 90+1, Dubarbier a primit cartonaşul roşu pentru că şi-a lovit un adversar cu cotul, iar din această cauză va rata prezenţa în partida cu Rapid, din următoarea etapă.

Campioana României a bifat cea de-a zecea victorie în actuala stagiune, datorită căreia urcă pe locul 3 în clasament, cel puţin până la finalul acestei etape.

Gloria Buzău rămâne fără victorie în Liga I de aproximativ 10 luni, ultimul succes fiind obţinut în faţa Universităţii Craiova la 3 mai 2008, în etapa a 33-a a ediţiei trecute de campionat. De atunci, gruparea din Crâng a disputat 20 partide în care a contabilizat trei remize şi 17 înfrângeri.
Mai multe articole despre:
Liga I CFR Cluj Gloria Buzău Etapa a 19-a