MENIU

Liga Europa - Sabău: "I-am blocat foarte bine pe olandezi, iar rezultatul e meritat"

Foto: NewsIn

Antrenorul echipei FC Timişoara, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat, joi, după jocul cu Ajax, scor 0-0, că este mulţumit de rezultatul obţinut de elevii săi, însă aceştia trebuie să muncească mai mult dacă vor să acceadă în primăvara europeană.

"Trebuie să muncim mult mai mult de acum înainte. Am obţinut un egal, dar asta nu înseamnă foarte mult. Nu trebuie să ne facem prea mari planuri. Am avut un meci foarte greu, iar rezultatul e meritat. I-am blocat foarte bine pe olandezi, altfel valoarea lor şi-ar fi spus cuvântul", a spus Sabău.

De cealaltă parte, antrenorul echipei Ajax Amsterdam, Martin Jol, crede că doar lipsa de inspiraţie a elevilor săi în faza de atac a făcut ca batavii să nu câştige partida.

"Am avut aşteptări mari de la acest joc, dar, din păcate, nu am reuşit să ne impunem. Am avut multe şanse de gol, dar nu am avut inspiraţie la finalizare. Cei de la FC Timişoara şi-au confirmat reputaţia de echipă care se apară foarte bine, iar noi nu am putut reuşi mai mult. Într-o astfel de grupă trebuie să iei puncte, altfel ai probleme", a spus Jol.

Echipa antrenată de Ioan Ovidiu Sabău a remizat, joi seară, pe terenul lui Ajax Amsterdam, scor 0-0, în primul meci din Grupa A a Ligii Europa şi a obţinut astfel un punct important în încercarea de a ajunge în primăvara europeană. În celălalt meci al grupei, dintre Dinamo Zagreb şi Anderlecht Bruxelles, belgienii s-au impus clar, scor 2-0, prin golurile marcate de Bernardez (74) şi Legear (88).

Etapa viitoare din Grupa A va avea loc la data de 1 octombrie, atunci când sunt programate partidele Anderlecht-Ajax Amsterdam şi FC Timişoara-Dinamo Zagreb.