MENIU

Liga Campionilor - Babbel: \"Ideal ar fi să marcăm cât mai mult, să decidem calificarea la Timişoara\"

Foto: merkur-online.de

Tehnicianul grupării VfB Stuttgart, Markus Babbel, a declarat, luni într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte ca jucătorii săi să rezolve ecuaţia calificării din dubla cu FC Timişoara încă din partida tur.

"Ne dorim o victorie clară. Cu cât e mai categorică, cu atât e mai bine. Vrem să înscriem şi să nu primim gol, iar ideal ar fi să marcăm cât mai mult. Nu arătăm prea bine în apărare, dar încercăm o combinaţie între un atac puternic şi o apărare bună. Este mai bine că jucăm în deplasare primul meci, dar o calificare poate fi decisă de detalii. Trebuie să hotărâm totul la Timişoara, înainte de returul de la Stuttgart", a spus Markus Babbel.

Antrenorul şvabilor a dat de înţeles că nu subestimează potenţialul de joc al grupării de pe Bega: "Avem marea şansă să ne îndeplinim un vis, după ce am luptat pentru a termina pe locul 3 în campionat. Avem valoare şi putem să ne calificăm mai departe, chiar dacă Timişoara este o echipă dificilă, care a arătat că ştie să joace fotbal. Vom întâlni o grupare foarte organizată, cu destule individualităţi, iar dubla cu Şahtior spune totul despre cât de tare este această echipă".

Atacantul grupării germane Ciprian Marica a dezvăluit că a solicitat informaţii despre Timişoara de la Mircea Lucescu: "Nu mi-am dorit să picăm cu o echipă românească, dar asta este. Vreau să mă calific în grupele Ligii. Am vorbit cu nea Mircea Lucescu câteva chestii personale şi sper să le pun în practică la Timişoara".

Internaţionalul român a ţinut să explice motivul ironiilor presei germane de după tragerea la sorţi: "Unii dintre oamenii din presa germană nu au habar de fotbal, de aia au scris ce au scris. Noi însă ştim ce ne aşteaptă mâine".