MENIU

Liga a II-a - Încăierare înăbuşită între suporterii Farului şi cei ai Petrolului

Foto: NewsIn

Galeriile echipelor Farul Constanţa şi Petrolul Ploieşti au fost la un pas de o confruntare care ar fi putut avea consecinţe grave. Plictisiţi, probabil, de meciul în care favoriţii lor nu reuşeau să mişte tabela de la 0-0, suporterii celor două echipe din Liga a II-a au părăsit stadionul şi au mers pe un câmp din apropiere pentru a se bate.

Din fericire, forţele de ordine au reacţionat prompt şi au reuşit să prevină o încăierare caracteristică mai mult huliganilor englezi. În urma intervenţiei jandarmilor, liderul galeriei Farului şi alţi câţiva suporteri au ieşit destul de "şifonaţi".

Partida Farul - Petrolul, restantă din etapa a 4-a a Ligii a II-a, Seria I, s-a disputat miercuri, la Stejaru, şi s-a încheiat cu scorul de 0-0. Echipa Farul dispută meciurile de pe teren propriu la Stejaru deoarece stadionul din Constanţa este în renovare.

În ultima perioadă, suporterii Farului au devenit destul de recalcitranţi şi au creat în repetate rânduri probleme. La meciul cu Delta Tulcea, din faza a 5-a a Cupei României, fanii constănţeni au provocat incidente care au condus la suspendarea pentru doua etape a terenului Farului şi la amendarea clubului cu 40.000 de lei. Mai mult, galeria a provocat o serie de incidente şi la meciul de rugby dintre Farul şi Dinamo, când a aruncat cu fumigene în teren, provocând întreruperea jocului pentru câteva minute.

Tot miercuri, s-a mai disputat un meci restant din etapa a 4-a a Ligii a IIa, tot în Seria I. Dinamo II a învins, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, pe Dunărea Giurgiu. Golurile formaţiei din Ştefan cel Mare au fost marcate de Alin Marcu (55) şi Cornel Predescu (73, 79), în timp ce pentru oaspeţi a punctat Ciocârlan (89-penalty).