MENIU

Liga a II-a - CS Otopeni va depune memoriu împotriva lui Vali Negru

Foto: NewsIn

Directorul general al clubului CS Otopeni, Mugurel Porumbacu, a declarat, marţi, agenţiei NewsIn, că va depune memoriu împotriva lui Vali Negru, deoarece mijlocaşul se antrenează cu Rapid şi a jucat deja într-un meci amical pentru giuleşteni, deşi regulamentul nu îi permitea acest lucru.

"Vali Negru s-a adresat comisiilor pentru a deveni jucător liber. Însă, conform regulamentelor, el trebuia să aştepte cele 5 zile în care noi trebuia să facem recurs şi să ne achităm datoriile faţă de el. Văd că deja este în pregătiri cu Rapidul, care chiar l-a folosit într-un amical, cu Chiajna. Vom merge azi să depunem memoriu împotriva sa, atât el cât şi Rapidul sunt în culpă. Jucătorul mai avea un an de contract cu Otopeni şi Rapidul nu avea voie să primească la pregătiri un jucător sub conttract", a spus Porumbacu.

Mijlocaşul Vali Negru a evoluat în sezonul trecut pentru CS Otopeni, însă clubul ilfovean s-a confruntat cu probleme financiare şi în urma acestui fapt mai mulţi jucători din lot şi-au depus memorii din cauza neplăţii restanţelor financiare. Negru s-a întors săptămâna trecută la pregătirile Rapidului, formaţie pentru care a mai evoluat în perioada 2003-2007.
Mai multe articole despre:
Liga a II-a CS Otopeni memoriu Vali Negru