MENIU

Liga a II-a - Cristian Dulca, al treilea antrenor al Universităţii Cluj în acest sezon

Foto: www.3210.ro

După ce a fost demis de la FC Vaslui, duminică Cristian Dulca a fost instalat antrenor principal la Universitatea Cluj. Dulca este al treilea tehnician al "şepcilor roşii" în acest sezon, după Carmelo Palilla şi Cornel Ţălnar.

După ce sâmbătă, la finalul meciului cu CSM Râmnicu Vâlcea, scor 1-1, anunţa că nu intenţionează să ţină de scaun, Cornel Ţălnar şi-a prezentat demisia de la "U" Cluj. Duminică, finanţatorul Florian Walter l-a contact pe Dulca, iar fostul director executiv al studenţilor clujeni a acceptat postul fără să ezite.

"N-am stat pe gânduri, am acceptat imediat oferta venită de la Cluj. Am acceptat pentru că se vrea performanţă. Am rămas impresionat după discuţia cu Florian Walter şi ştiu că îşi doreşte să promovăm, să facem lucruri frumoase. Am semnat pe doi ani, iar obiectivul este promovarea în prima ligă", a spus, pentru NewsIn, Cristian Dulca.

Fostul internaţional Cristian Dulca a fost demis în urmă cu două săptămâni din funcţia de antrenor principal al grupării FC Vaslui, în urma eşecului cu FC Timişoara, din etapa a 7-a, scor 0-1.