MENIU

Lansarea lui Traian Băsescu nu va mai avea loc la Sala Palatului

foto: NewsIN
Flutur: Principalul punct al platformei lui Traian Băsescu este reforma statului

Lansarea lui Traian Băsescu nu va mai avea loc la Sala Palatului. Declaraţia a fost făcută de Gheorghe Flutur, coordonatorul de campanie al PD-L.

Gheorghe Flutur, coordonatorul de campanie al PD-L, a declarat că lansarea lui Traian Băsescu în cursa pentru prezidenţiale nu va mai alea loc la Sala Palatului.

"Noi îl susţinem pe Traian Băsescu, joi vom avea Colegiul Naţional în care  stabilim  paşii pe care trebuie să îi facem în continuare. Noi am anunţat demult că îl susţinem dacă va candida. Domnul preşedinte a anunţat sâmbătă că va candida. Nu mai are loc lansarea de la Sala Palatului, căci lansarea s-a făcut sâmbătă. A fost o lansare naturală pe care a făcut-o preşedintele Traian Băsescu  în Banat. În rest, vom avea câteva evenimente de campanie", a spus Flutur, invitat la emisiunea Ora de foc.

Gheorghe Flutur a reamintit că Traian Băsescu şi-a prezentat platforma de campanie, iar principalul punct este reforma statului.   

Flutur a mai spus că respinge ideea că Traian Băsescu nu ar putea ajunge în turul doi. Acesta a afirmat că Băsescu va câştiga alegerile după turul al doilea. 

Presa a scris la sfârşitul lunii septembrie că PD-L a închiriat Sala Palatului pentru 10 şi 17 octombrie. Ulterior, Vasile Blaga a confirmat informaţia.